Little Rails voor je mini-me

20 Jan

schermafbeelding-2017-01-09-om-20-27-40Spring 2017 betekent een nieuwe richting voor het Amerikaanse kledingmerk Rails. Het merk tilt zijn collectie tot een hoger niveau met een uitgebreid aanbod aan hedendaagse kledij en enkele nieuwe categorieën zoals knits, jurken en linnen hemdjes. 

Die update van designs weerspiegelt zich eveneens in de Little Rails collectie. Met nieuwe silhouetten en stofjes die we ook terugzien in de damescollectie, biedt Little Rails een uniek aanbod kinderkleding, vervaardigd uit tencel denim of een mix van zachte rayon in zachte, speelse en praktische designs voor kids!

schermafbeelding-2017-01-09-om-20-27-32Ook voor je kleine mini-me biedt Rails een brede waaier aan stoere en kleurrijke geruite hemdjes, evenals modelletjes exclusief ontworpen voor Little Rails. 

Het merk breidt ook de denim capsule collectie van de Little Rails collectie uit dankzij de introductie van het Carter hemdje, versierd met patches of een cactusprint, alsook de Sabrina cold-shoulder top en Nola colorblock jurk. In het oog springende prints, zoals o.a. coole zonnebrillen, kusjes en ananassen, sieren dan weer de jersey knits en lichtgewicht rayon stijlen. 

schermafbeelding-2017-01-09-om-20-27-26De Mimi sweater, een weelderig-zachte terry sweatshirt uit badstof met Mermaid opdruk vormt de eerste grafische pullover in de Little Rails collectie.

Little Rails is beschikbaar voor kinderen van 2 tot 14 jaar en wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailers vanaf midden februari 2017. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s