LolaLiza zet de zon pittig in

9 Jun

LolaLiza heeft de lentekriebels goed te pakken. De Belgische topfotografe Lisa Carletta wist de schalkse LolaLiza-vrouw perfect te portretteren in “tongue in cheek” campagnebeelden die aanstekelijk werken.

Fun en fashion, daar draait het om bij LolaLiza: de collecties stralen één en al joie de vivre uit. Kleur, leuke motieven, good vibes en een tikkeltje eigenzinnigheid vormen de draad doorheen de collecties. De LolaLiza vrouw is geen fashion victim. Akkoord, ze wordt vrolijk van een dagje shoppen onder vriendinnen, maar niet alleen voor de kleren, ook voor de gezellige terrasjes met bubbels en babbels.


De nieuwe campagne straalt dat gevoel helemaal uit. Dat een modeplaatje niet altijd perfect hoeft te zijn, bewijzen de beelden die doorspekt zijn met een alles relativerende humor die eigen is aan de LolaLiza spirit maar ook aan de stijl van Lisa Carletta. Zoals het beeld met de knappe blondine die haar lokken nog even in de krul legt voor ze naar haar date vertrekt. Ze kijkt zelfvoldaan naar haar spiegelbeeld, terwijl haar vriendin zich verkneukelt dat miss beauty letterlijk met de billen bloot staat. Oeps, de achterkant van de jurk is in de slip blijven steken. De stijl van Lisa Carletta is zo verhalend dat je je afvraagt hoe het eindigt met de blondine: behoedt de vriendin haar voor de totale afgang of stuurt ze haar zo de straat op? So what? Nobody’s perfect.


Dat de LolaLiza-vrouw met volle teugen van het leven geniet en zichzelf ook eens wat gunt, zien we op andere beelden van de campagne. Zo voelt ze zich een echte queen in het beautysalon, aan de ene hand een toegewijde nagelstiliste, in de andere hand een cocktail. De LolaLiza neemt zichzelf niet teveel au sérieux. Maniakaal calorieën tellen staat niet op haar prioriteitenlijst. Wanneer niemand het ziet, stort de LolaLiza-vrouw zich samen met een sister-in-crime op de ijskast vol zoetigheden. Het leven is te kort om jezelf lekkers te ontzeggen, toch?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s