Woody Kids Lente/Zomer 2017

19 Jun

Bezige bijen kruisen de degens, vurige kreeften dansen de flamenco en toeterende olifanten zoeven voorbij op hun Vespa. Het zomert weer bij Woody. Denk kleur, happiness en hippe nacht- en strandmode.
Zoemende musketiers

Bijen hebben de reputatie om altijd bezig te zijn. Ze zoenen de bloemen dat het een lieve lust is en verzamelen zo de nectar zodat er bij de mensen heerlijke honing op tafel komt. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan: de Woody-bijen kruisen geregeld hun angels die ze omvormen tot degens. Ze zetten eerst hun floppy musketiershoed op, trekken hun rode laarsjes aan en de strijd kan beginnen. Het bijenthema kleurt zich in warme kruidentinten die het beeld oproepen van kruidenkraampjes in Marokkaanse souks.

Kreeften met zuiders temperament

Kreeften leven op de bodem van de zee. Het gaat er altijd gezellig aan toe, vooral wanneer het party time is. Hun scharen gebruiken ze dan als castagnetten en samen dansen ze flamenco. Het kreeftenthema kleurt zich in oranje en in verschillende tonen blauw. Kortom, een nieuwe versie van het zomerse marinethema, maar dan wel gekruid met een zuiderse “bailando” twist.

Toeterende olifanten

Olifanten zijn kolossale dieren die je vooral in Afrika en India vindt. Ze hebben een lange slurf waarmee ze niet alleen blaadjes van de hoge bomen plukken, maar ook toeteren. Dat wil wel eens van pas komen wanneer ze het verkeer onveilig maken op hun Vespa. No worry, ze zien er vervaarlijk uit maar in werkelijkheid zijn het echte schatjes. Zongebleekte tinten staan hier centraal en zorgen voor zachte kleurencombinaties.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s